Onafhankelijkheid en durf werpen hun vruchten af voor Olivier De Vriendt, die zich steeds meer ontpopt als een van de belangrijkste jonge chef-koks van Wallonië. Het Musée des Arts Contemporains is een uitnodiging om te ontdekken en los te laten, des te meer omdat de chef een bijzonder geïnspireerd menu aanbiedt.
Wees getuige van zijn 100% plantaardige voorgerechten, waarbij de groenten hun persoonlijkheid onthullen en hun smaken onthullen in creatieve bereidingen die gekenmerkt worden door het gepaste gebruik van miso en verschillende zuurtoetsen. Het lokale rundvlees wordt shabu-shabu bereid en geserveerd met een diepe, intense dashibouillon.
Het laatste hoogtepunt is een uniek dessert met een combinatie van citroen, pistache en Thaise curry, een ware explosie van smaak en verwennerij, prachtig begeleid door een huisgemaakt IPA-bier gemaakt met salie en pruimen geoogst uit de tuin van de chef.
Geniet nu 15% korting op de totale rekening, inclusief dranken, bij elk bezoek en voor maximum 4 personen!
⚠️ Voorwaarden
- Reserveer altijd vooraf uw tafel en vermeld daarbij dat u coöperant bent van CrelanCo.
- Deze actie is geldig tot en met 31/12/2025.
- Niet cumuleerbaar met andere promoties.
- Zie de Algemene Voorwaarden voor alle details.
Rizom Hornu
🌐 https://rizom.be
📌 Rue Sainte L ouise n°82, 7301 Hornu, België
📞 +32 65 61 38 76
Openingsuren
maandag gesloten
dinsdag 12:00–15:00
woensdag 12:00–15:00
donderdag 12:00–15:00, 19:00–21:00
vrijdag 12:00–15:00, 19:00–21:00
zaterdag 12:00–15:00
zondag 12:00–15:00
Gemiddelde prijs
€60 - €70
Onafhankelijkheid en durf werpen hun vruchten af voor Olivier De Vriendt, die zich steeds meer ontpopt als een van de belangrijkste jonge chef-koks van Wallonië. Het Musée des Arts Contemporains is een uitnodiging om te ontdekken en los te laten, des te meer omdat de chef een bijzonder geïnspireerd menu aanbiedt.
Wees getuige van zijn 100% plantaardige voorgerechten, waarbij de groenten hun persoonlijkheid onthullen en hun smaken onthullen in creatieve bereidingen die gekenmerkt worden door het gepaste gebruik van miso en verschillende zuurtoetsen. Het lokale rundvlees wordt shabu-shabu bereid en geserveerd met een diepe, intense dashibouillon.
Het laatste hoogtepunt is een uniek dessert met een combinatie van citroen, pistache en Thaise curry, een ware explosie van smaak en verwennerij, prachtig begeleid door een huisgemaakt IPA-bier gemaakt met salie en pruimen geoogst uit de tuin van de chef.
Geniet nu 15% korting op de totale rekening, inclusief dranken, bij elk bezoek en voor maximum 4 personen!
⚠️ Voorwaarden
- Reserveer altijd vooraf uw tafel en vermeld daarbij dat u coöperant bent van CrelanCo.
- Deze actie is geldig tot en met 31/12/2025.
- Niet cumuleerbaar met andere promoties.
- Zie de Algemene Voorwaarden voor alle details.
Rizom Hornu
🌐 https://rizom.be
📌 Rue Sainte L ouise n°82, 7301 Hornu, België
📞 +32 65 61 38 76
Openingsuren
maandag gesloten
dinsdag 12:00–15:00
woensdag 12:00–15:00
donderdag 12:00–15:00, 19:00–21:00
vrijdag 12:00–15:00, 19:00–21:00
zaterdag 12:00–15:00
zondag 12:00–15:00
Gemiddelde prijs
€60 - €70