Contact

Heb je een vraag of een opmerking over het aanbod of onze service? Wij horen het graag!

Stuur ons gerust een berichtje via info@faxions.be. We proberen jouw vraag of opmerking binnen 3 de werkdagen per mail te beantwoorden. Mail je ons tijdens het weekend dan gaan we er de eerstvolgende werkdag mee aan de slag.

Wens je toch liever één van onze collega’s te spreken? Wij zijn telefonisch bereikbaar via +32 2 580 05 81Onze klantenservice staat van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur voor je klaar! Tijdens feestdagen zijn ook wij er even tussenuit.

Deze vragen worden vaak aan ons gesteld

Faxions.touchtickets.be is een platform ontwikkeld en beheerd door Faxions Digital B.V.B.A. voor rekening van Faxions B.V.

Met je faxions.touchtickets.be code en/of account kan je kortingen krijgen die oplopen tot 70% op de geselecteerde aanbiedingen. Deze aanbiedingen zijn enkel te vinden en aan te schaffen bij faxions.touchtickets.be.

Je vindt de levertijd en wijze van levering in de omschrijving van de aanbiedingen. Heb je een bestelling geplaatst maar de producten nog niet ontvangen? Raadpleeg dan eerst de ongewenste e-mail van je e-mailprogramma, wellicht zijn de e-tickets daarin terecht gekomen. Is dat niet het geval? Neem dan contact op met de klantenservice van het faxions platform.