ZOO Antwerpen

16% korting op je toegangstickets

ZOO Antwerpen is al meer dan 100 jaar een gevestigde waarde in de stad. De prachtig onderhouden tuin is de thuis voor meer dan 6000 dieren. De groene oase is de ideale plek voor een dagje uit met familie en vrienden of zelfs een romantische date? Overal valt wat te beleven. In de Mensapenvallei zorgen de jonge gorilla’s voor leven in de brouwerij. De uitgebreide Savanne is het speelterrein van de witte neushoorns. Op mooie dagen genieten de bedreigde bulldozers van een modderbad. In het Reptielengebouw chillen stoere alligators op hun strand. Het spectaculair tropisch onweer maakt een bezoek aan de prehistorische wezens extra spannend.

Geniet nu 16% korting op je toegangstickets!

€ 22,50
€ 26,50
Korting
16 %
Je bespaart
€ 4,00
 
Praktische informatie


Voor meer informatie, ga naar www.ZOOantwerpen.be.

Koningin Astridplein 20-26
2018 Antwerpen
België

 
Werkwijze en Voorwaarden


Werkwijze

Bestel je tickets hier. Na bestelling en betaling ontvang je binnen de 15 minuten je tickets per e-mail. Je vindt hier ook alle instructies om van de korting te genieten. Print je ticket uit en neem deze mee.

Voorwaarden

De tickets dienen gelijktijdig aangekocht te worden en zijn enkel geldig in ZOO Antwerpen. Niet inwisselbaar in speciën, niet cumuleerbaar met andere acties, promoties of voordelen. Actie geldig t/m 31/03/2024. Niet geldig op eerder aangekochte dagtickets. Niet geldig op tickets voor het lichtfestival. De barcodes zijn uniek. Kopiëren is zinloos. Namaak is strafbaar.