Workshop in a Box Crunchy trio XL

Een unieke groepservaring met chocolade

Met z’n tweetjes gezellig thuis met chocolade werken of met al je collega’s een super leuke chocolade teambuilding ervaren? In ieder geval is het eens iets helemaal anders! Én met chocolade in de hoofdrol.

Ben jij een chocolade liefhebber en op zoek naar een unieke teambuilding activiteit of leuk geschenk? De chocolade workshops in a box van Peter Messely kan je offline of online doen, in intieme kring of grote groep.

Workshop in a Box werkt met 100 % Belgische chocolade en verzendt de gekozen box met alle ingrediënten en handleiding ook wereldwijd.

Geniet nu 20% korting op je Workshop in a Box Crunchy trio XL! Een box is voor 4 personen.

In deze Workshop in a Box Crunchy trio XL zit een gebruiksaanwijzing, recepten en alle ingrediënten en verpakkingen om het volgende te kunnen maken :

• knapperige chocolade rice poppers (gepofte rijst) met Belgische chocolade en zonder gluten, voor +/- 750 gr kant en klare krokante crunchy chocolaatjes
• Crunchy Krispy verwen box met pure donkere chocolade (bevat géén melkproducten, op basis van pure chocolade gemaakt met cacao en suiker als hoofd ingrediënt)
• Crunchy Krispy verwen box met melkchocolade (bevat melkproducten)
• Crunchy Kripsy verwen box met witte chocolade (bevat melkproducten)
• Trio van chocolade crunchy verwen box XL (daarin heb je de 3 recepten in 1 box aan een extra voordelig tarief, voor maar liefst meer dan 2kg heerlijke chocolades)

Alle ingrediënten komen in een herbruikbare stevige isomo box.

€ 54,40
€ 68,00
Korting
20 %
Je bespaart
€ 13,60
 
Praktische informatie
 
Werkwijze en Voorwaarden


Werkwijze

Plaats je bestelling hier. Na bestelling en betaling ontvang je binnen de 15 minuten je orderbevestiging. Je bestelling wordt automatisch doorgestuurd naar onze partner die voor de levering bij je thuis zal zorgen.

Voorwaarden

• Het aanbod is niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen.
• Het aanbod is niet omruilbaar tegen geld.
• Het aanbod is geldig tot 31/03/2024.