Workshop in a Box met aardbeien

Een unieke groepservaring met eclairs

Met z’n tweetjes gezellig thuis met chocolade werken of met al je collega’s een super leuke chocolade teambuilding ervaren? In ieder geval is het eens iets helemaal anders! Én met chocolade in de hoofdrol.

Ben jij een chocolade liefhebber en op zoek naar een unieke teambuilding activiteit of leuk geschenk? De chocolade workshops in a box van Peter Messely kan je offline of online doen, in intieme kring of grote groep.

Workshop in a Box werkt met 100 % Belgische chocolade en verzendt de gekozen box met alle ingrediënten en handleiding ook wereldwijd.

Geniet nu 20% korting op je Workshop in a Box met aardbeien! Een box is voor één persoon.

In deze workshop in a box met aardbeien zit een gebruiksaanwijzing, recepten en alle ingrediënten en verpakkingen om het volgende te kunnen maken :

• chocoladerotsjes + gedipte aardbeien

Maak fijne krokante bodempjes in chocolade met rice crispies. Iedereen voorziet zelf 2 bakjes aardbeien. Dip de aardbeien in 4 soorten chocolade (wit, melk, donker en ruby chocolade). De aardbeien worden bevestigd op het krokante bodempje en afgewerkt met garnituren.

Alle ingrediënten komen in een herbruikbare stevige isomo box.

€ 29,60
€ 37,00
Korting
20 %
Je bespaart
€ 7,40
 
 
Werkwijze en Voorwaarden


Werkwijze

Plaats je bestelling hier. Na bestelling en betaling ontvang je binnen de 15 minuten je orderbevestiging. Je bestelling wordt automatisch doorgestuurd naar onze partner die voor de levering bij je thuis zal zorgen.

Voorwaarden

• Het aanbod is niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen.
• Het aanbod is niet omruilbaar tegen geld.
• Het aanbod is geldig tot 31/03/2024.