Workshop in a Box met truffels

Een unieke groepservaring met truffels maken

Met z’n tweetjes gezellig thuis met chocolade werken of met al je collega’s een super leuke chocolade teambuilding ervaren? In ieder geval is het eens iets helemaal anders!  Én met chocolade in de hoofdrol.

Ben jij een chocolade liefhebber en op zoek naar een unieke teambuilding activiteit of leuk geschenk? De chocolade workshops in a box van Peter Messely kan je offline of online doen, in intieme kring of grote groep.

Workshop in a Box werkt met 100 % Belgische chocolade en verzendt de gekozen box met alle ingrediënten en handleiding ook wereldwijd.

Geniet nu 20% korting op je Workshop in a Box met truffels! Kies tussen de box voor 2 tot 4 personen of de box voor 4 tot 6 personen.

In deze Workshop in a Box met truffels zit een gebruiksaanwijzing, recepten en alle ingrediënten en verpakkingen om het volgende te kunnen maken :

• heerlijke melkchocolade truffels
• truffels met pure praliné

Je leert hoe je de perfecte truffel spuit, om deze daarna te wikkelen in knapperige chocolade schaafsels. Een workshop om samen van te snoepen met vrienden, familie en collega’s.

Alle ingrediënten komen in een herbruikbare stevige isomo box.

€ 73,60
€ 92,00
Korting
20 %
Je bespaart
€ 18,40
 
Praktische informatie
 
Werkwijze en Voorwaarden


Werkwijze

Plaats je bestelling hier. Na bestelling en betaling ontvang je binnen de 15 minuten je orderbevestiging. Je bestelling wordt automatisch doorgestuurd naar onze partner die voor de levering bij je thuis zal zorgen.

Voorwaarden

• Het aanbod is niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen.
• Het aanbod is niet omruilbaar tegen geld.
• Het aanbod is geldig tot 31/03/2024.