Workshop in a Box met chocolade

Een unieke groepservaring met chocolade maken

Met z’n tweetjes gezellig thuis met chocolade werken of met al je collega’s een super leuke chocolade teambuilding ervaren? In ieder geval is het eens iets helemaal anders!  Én met chocolade in de hoofdrol.

Ben jij een chocolade liefhebber en op zoek naar een unieke teambuilding activiteit of leuk geschenk? De chocolade workshops in a box van Peter Messely kan je offline of online doen, in intieme kring of grote groep.

Workshop in a Box werkt met 100 % Belgische chocolade en verzendt de gekozen box met alle ingrediënten en handleiding ook wereldwijd.

Geniet nu 20% korting op je chocolade Workshop in a Box! Kies tussen de box voor 2 tot 4 personen of de box voor 4 tot 6 personen.

In deze Workshop in a Box met chocolade zit een gebruiksaanwijzing, recepten en alle ingrediënten en verpakkingen om het volgende te kunnen maken:

• Studentenhaver met witte, melk en donkere chocolade
• Krokante chocolade rotsjes met hazelnootpasta en melkchocolade
• Marshmallows om te roosteren, te proeven en/of chocolade lolly’s mee te maken

Alle ingrediënten komen in een herbruikbare stevige isomo box.

€ 68,80
€ 86,00
Korting
20 %
Je bespaart
€ 17,20
 
Praktische informatie
 
Werkwijze en Voorwaarden


Werkwijze

Plaats je bestelling hier. Na bestelling en betaling ontvang je binnen de 15 minuten je orderbevestiging. Je bestelling wordt automatisch doorgestuurd naar onze partner die voor de levering bij je thuis zal zorgen.

Voorwaarden

• Het aanbod is niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen.
• Het aanbod is niet omruilbaar tegen geld.
• Het aanbod is geldig tot 31/03/2024.