Nespresso

€5 korting bij aankoop van minimum 100 capsules

Elk kopje Nespresso koffie begint bij toewijding. Toewijding voor de lokale koffieboeren, voor het ecosysteem en voor de toekomst. Want koffie betekent zoveel meer, het draait om zorgen voor elkaar en actie ondernemen.

Bij Nespresso geniet je van een ruim assortiment aan koffies. Of je nu van espresso houdt of een liefhebber van lungo bent. Welke koffie kiest je vandaag?

Geniet nu €5 korting bij aankoop van minimum 100 capsules!

€ 0,00
 
Praktische informatie


Voor meer informatie ga naar www.nespresso.com.

 
Werkwijze en Voorwaarden


Werkwijze

Bestel hier gratis je kortingsbon. Na bestelling ontvang je binnen de 15 minuten een voucher met kortingscode per e-mail. In deze voucher vind je alle instructies over hoe je je voucher kan gebruiken en hoe je van de korting kan genieten.

Voorwaarden

Deze aanbieding (€5 korting op Nespresso Original capsules op een aankoop van minimum 100 Original capsules (10 koffie-etuis) naar keuze) is gekoppeld aan je Nespresso klantennummer en is geldig t.e.m. 30/06/2023 op nespresso.com bij gebruik van je unieke promocode. Korting onmiddellijk toegekend in het winkelmandje. Drie aanbiedingen per klantennummer, niet cumuleerbaar met andere Nespresso acties en niet converteerbaar in contanten. Enkel geldig voor de eerste 10 000 gebruikers. Niet geldig in boutiques of in de digitale counter bij je Delitraiteur.