HelloFresh

Tot wel € 85 korting voor nieuwe en oude thuiskoks!

Brrrr, koud buiten? Maak het binnen gezellig en geniet samen van lekker eten. Daar hoef je de deur niet voor uit: HelloFresh bezorgt een box vol verse ingrediënten en makkelijke recepten bij jou thuis. Het enige wat jij hoeft te doen, is de maaltijd bereiden - en dat is zo geregeld.

Kies elke week uit meer dan 25 verschillende recepten en krijg wanneer het jou uitkomt een box vol verse ingrediënten in precies de juiste hoeveelheden thuisbezorgd. Met de receptkaarten zet je vervolgens in 4 tot 6 eenvoudige stappen een lekkere maaltijd op tafel. Zo kook je supervers en gevarieerd én verspil je niks.

Geniet nu tot wel €85 korting op jouw eerste 4 HelloFresh boxen!

De korting is geldig op alle combinaties - jij kiest zelf hoeveel maaltijden en voor hoeveel personen je kookt.

Andere plannen? Je kunt je box tussendoor eenvoudig op pauze zetten in je online account. Ga naar je weekmenu, klik op de kalender en pauzeer je box een of meerdere weken.

Veel kookplezier!

€ 0,00
 
Praktische informatie


Voor meer informatie, ga naar www.hellofresh.be.

 
Werkwijze en Voorwaarden


Werkwijze

Na bestelling ontvang je binnen de 15 minuten een voucher met kortingscode per e-mail. In deze voucher vind je alle instructies over hoe je je voucher kan gebruiken en hoe je van de korting kan genieten.

Voorwaarden

Het aanbod is geldig tot 31/12/2023. Bij bestelling van een flexibel lidmaatschap op een maaltijdbox krijg je op je eerste box €15,01 tot €50,01 korting (afhankelijk van de grootte van je box), op de tweede box €10 korting, op de derde box €10 korting en op de vierde box €10 korting, exclusief bezorgkosten. De eerste bezorging is gratis. De kortingscode is enkel voor nieuwe klanten en klanten die hun lidmaatschap meer dan 3 maanden geleden hebben opgezegd. De korting geldt voor de maaltijdbox excl. toeslagen of extra producten. Opzeggen en pauzeren kun je afhankelijk van de bezorgdag uiterlijk 3 tot 6 dagen voor de bezorging doen. Op het lidmaatschap geldt een herroepingstermijn van 14 dagen. Ga voor meer informatie naar HelloFresh.be/algemene-voorwaarden.